Φιλοζωικές εναντίον Μπέου, συγκέντρωση την Δευτέρα

PetFriendsΔιαμαρτυρίες, Θεσσαλία Comments

Φιλοζωικές εναντίον Μπέου, συγκέντρωση την Δευτέρα

Τεράστιες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η απόφαση του δήμαρχου Βόλου,Αχιλλέα Μπέου, να «καθαρίσει» τον δρόμο από τα αδέσποτα με αποτέλεσμα εκείνα να αργοπεθαίνουν στο Δημοτικό Κυνοκομείο Βόλου.

Ο σύλλογος «Φιλοζωική Ομάδα Βόλου» με την συνδρομή και άλλων φιλοζωικών φορέων της Μαγνησίας διοργανώνει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 14:00 διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο για όσα συμβαίνουν εις βάρος των σκυλιών που ζουν έγκλειστα στο μόνο «καταφύγιο» των Γλαφυρών που μόνο κατ’ επίφαση μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι.

Τα σωματεία και οι σύλλογοι καλούν τους πολίτες του Βόλου να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία για να δείξουν την εναντίωση τους σε όσα πράττει ο Αχιλλέας Μπέος που είχε κάνει προεκλογική του σημαία το σύνθημα «να καθαρίσει την πόλη από τα σκυλιά» και φυσικά κατάφερε με την ανοχή πολλών – αρχών που δεν του εναντιώνονται και πολιτών που δεν διαμαρτύρονται – να κλείσει εκεί 70 ζώα και να τα παρατήσει στη μοίρα τους.

Οι φωτογραφίες που τράβηξαν μέλη των φιλοζωικών συλλόγων στις 7 Οκτωβρίου είναι αδιάψευστος μάρτυρας της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα ζώα στο κυνοκομείο που μετά από διαγωνισμό ανέλαβε να τα φροντίζει ο Νικόλαος Πολύζος.

Δηλώσεις του Αχ. Μπέου στον ΑΝΤ1 στις 20 Οκτωβρίου 2014

Φιλοζωικές εναντίον Μπέου, συγκέντρωση την Δευτέρα