Παράδειγμα προς μίμηση τρεις Σερραίοι

PetFriendsΜακεδονία, Φιλοζωικά Comments

Παράδειγμα προς μίμηση τρεις Σερραίοι

Αν σας έχει πλημμυρίσει η αγάπη, δείξτε την έμπρακτα υιοθετώντας ένα ζώο που έχει ανάγκη. Δεκάδες γατάκια και σκυλάκια περιμένουν υπό την φροντίδα σωματείων, καταφυγίων και εθελοντών για ένα παντοτινό σπίτι.

Μην αγοράζετε ζώα στον ή στην σύντροφό σας. Η έκπληξη όσο όμορφη και αν είναι, μπορεί να καταλήξει δυσάρεστη αν ο άλλος δεν είναι προετοιμασμένος να μεγαλώσει ένα ζωάκι.

Συζητείστε το με το σύντροφό σας και αν όντως θέλετε ένα ζώο,αν είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες της ανατροφής του για τα επόμενα 15-20 χρόνια, επισκεφθείτε ένα καταφύγιο αδέσποτων και επιλέξτε σε ποιό θα χαρίσετε την αγάπη σας αυτή τη μέρα αλλά και φυσικά για το υπόλοιπο της ζωής του.

Αν πάλι είστε single, επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε μια παρεούλα στο σπίτι. Υιοθετήστε ένα ζωάκι και σίγουρα θα σας χαρίσει αγάπη και συντροφιά, χωρίς όρους.

Σερραίοι επώνυμοι προχώρησαν στην υιοθεσία 3 αδέσποτων μικρών σκύλων απο τα 8 που γέννησε μια σκυλίτσα. Τα τρίο κουτάβια πλέον θa έχουν το δικό τους σπίτι και μια ζεστή αγκαλιά για το υπόλοιπο της ζωής τους…

Πρόκειται για τους Γιώργο Κύρου (Ιδιοκτήτης Εργαστηρίου Μπουγάτσας), Νίκο Μπουντλιάκη (Ελ. Επαγγελματίας) και Βίκυ Καζέλη (Ιδ. Καταστήματος Trendys)…