Ο σκύλος που ραγίζει καρδιές! Γιατί δεν έφευγε από τον δρόμο

PetFriendsΚόσμος Comments

Ο σκύλος που ραγίζει καρδιές! Γιατί δεν έφευγε από τον δρόμο

Η φωτογραφία του σκύλου Paco κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου. Καθόταν για ώρα θλιμμένος σε ένα συγκεκριμένο σημείο του δρόμου.

Τράβηξε γρήγορα την προσοχή του δημοσιογράφου Russell Colburn από το Jacksonville στη Φλόριντα. Μοιράστηκε μια φωτογραφία του στο Twitter. Λίγο αργότερα έγινε γνωστή η ιστορία του Paco. Εκείνο το πρωί, γύρω στις 6.15, η 42χρονη ιδιοκτήτριά του Karen Black, έπεσε θύμα τροχαίου ενώ τον είχε βγάλει βόλτα. Ο οδηγός που την παρέσυρε στον θάνατο, την εγκατέλειψε στο σημείο.

Ο Paco έμεινε στο πλευρό της, ελπίζοντας να επιστρέψει στη ζωή για αρκετές ώρες. Δεν έφυγε από εκεί ούτε και όταν απομάκρυναν το πτώμα της. Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας είπαν ότι οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Ο Paco είχε διασωθεί από τον τυφώνα Κατρίνα.

Η 42χρονη γυναίκα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στο Jacksonville, χτυπήθηκε από φορτηγό σε πάρκινγκ και σύρθηκε για 30 μέτρα στον δρόμο. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο οδηγός μπορεί να μην κατάλαβε καν ότι τη χτύπησε.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσε κάποιος να τη χτυπήσει, να τη σύρει τόσα μέτρα και να μην το καταλάβει. Απλά δεν ξέρω πώς να το πω στη μητέρα της», σημείωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης 42χρονης.