Χιλιάδες άνθρωποι ζητούν να υιοθετήσουν το «πιο θλιμμένο σκυλί στον κόσμο»

PetFriendsΚόσμοςLeave a Comment

Σκυλίτσα λυπήθηκε τόσο πολύ που γύρισε στο καταφύγιο που αρνήθηκε να βγει βόλτα

Η Λάνα είναι ένα σκυλάκι 1,5 έτους, διασταύρωση λαμπραντόρ με retriever, το οποίο κέρδισε τον τίτλο του πιο θλιμμένου σκύλου στον κόσμο, όταν η φωτογραφία όπου κοιτάζει το πάτωμα μέσα στο κλουβί του έγινε viral στο facebook.

Η Λάνα έζησε άσχημες εμπειρίες που την έχουν κάνει επιθετική και έχει προβλήματα συμπεριφοράς.

Οταν γεννήθηκε έζησε με πολλά κουτάβια σε μικρό χώρο και έπρεπε να παλέψει για την τροφή της, αφού αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει.

Οταν ήταν 5 μηνών υιοθετήθηκε από μια οικογένεια, αλλά επέστρεψε σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, λόγω των προβλημάτων συμπεριφοράς.

Οταν η ομάδα διάσωσης στην προσπάθειά της να της βρει σπίτι ανέβασε το παρακάτω ποστ στο facebook, η φωτογραφία της στενοχωρημένης Λάνα ράγισε καρδιές.

Το ποστ έγινε viral με 12.000 κοινοποιήσεις και χιλιάδες άνθρωποι εκδήλωσαν την επιθυμία να υιοθετήσουν «τον πιο θλιμμένο σκύλο του κόσμου».

Σκυλίτσα λυπήθηκε τόσο πολύ που γύρισε στο καταφύγιο που αρνήθηκε να βγει βόλτα

Στο ποστ έγραφε:

«Επείγουσα αναδοχή για το πιο θλιμμένο σκυλί του κόσμου. Σώσαμε τη Λάνα όταν ήταν κουτάβι, σήμερα είναι 1,5 έτους, είναι πίσω σε μας και δεν είναι καλά.

Βγαίνει από το κλουβί της μόνο όταν είναι εδώ δύο συγκεκριμένα άτομα και έτσι φροντίζουμε να είμαστε εδώ κάθε μέρα για να φροντίζουμε ότι θα περπατήσει, θα φάει και θα χαλαρώσει.

Η Λάνα είναι ένα άτολμο σκυλί σε ένα άγνωστο περιβάλλον. Όταν βρίσκεται με τους ανθρώπους που ξέρει κι εμπιστεύεται, είναι παιχνιδιάρα και γλυκιά.

Η Λάνα, μπορεί να μείνει μόνη της, είναι καλή με τα άλλα ζώα (γάτες / σκυλιά), ωστόσο, εμφανίζει επιθετικότητα όσον αφορά το φαγητό μαζί με άλλα ζώα. Της αρέσει να πηγαίνει για πεζοπορία και είναι πολύ καλή όταν φοράει λουρί. Της αρέσουν επίσης οι βόλτες με το αυτοκίνητο… Κοιμάται σχεδόν αμέσως μόλις αρχίζει να κινείται το αμάξι.

Θέλουμε μια οικογένεια χωρίς παιδιά για αυτό το σκυλί».

Μετά από αυτό το ποστ, χιλιάδες email κατέκλυσαν την ομάδα, με ανθρώπους να θέλουν να υιοθετήσουν το θλιμμένο αυτό σκυλί.

Εχει ήδη δοθεί σε προσωρινή ανάδοχη οικογένεια, ενώ έχει λάβει περισσότερες από 2.240 αιτήσεις για υιοθεσία!