Η ιστορία του Έντι, ενός ακόμη σκύλου από το «90», που δεν πρέπει να γυρίσει εκεί

PetFriendsΚακοποίηση, Φιλοζωικά Comments

Η ιστορία του Έντι, ενός ακόμη σκύλου από το «90»

Ο Έντυ είναι ένας ακόμα σκύλος από το 90. Το 90 είναι το 90ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Επίσης, είναι σημείο εγκατάλειψης σκύλων. Επίσης, είναι σημείο θανάτων σκύλων. Από ασθένειες και από αυτοκίνητα. Κυρίως από αυτοκίνητα.

Ο Εντυ είναι το 8ο ζώο που παίρνουμε από εκεί. Μετά την Έμμα, τον Σκούμπυ, την Δάφνη και άλλους. Τον Ιούνη άρχισε ένα μπαράζ μηνυμάτων που μας ζητούσαν να βοηθήσουμε αυτόν τον σκύλο γιατί θα πεθάνει. Τον βοηθήσαμε.

O Εντι

Ζει. Έχει τρίχωμα, έχει χαρά, πήρε τα κιλά που του έλειπαν και λίγη από τη στοργή, την ασφάλεια και την φροντίδα που του έλειπαν ακόμα περισσότερο.

Από το μπαράζ αυτών των ενημερώσεων, μόνον ένας έμεινε μετά από τόσο καιρό να μας βοηθάει για τον Έντυ όπως μπορεί. Κατά τα άλλα συνεχίστηκαν άλλα μπαράζ φωτογραφιών και ενημερώσεων για άλλα ζώα που μας έχουν ανάγκη.

Ο Έντυ ξεχάστηκε. Εμ βλέπετε, έγινε καλά. Αυτό όμως στην πραγματικότητα δε σημαίνει τίποτα. Γιατί αν γυρίσει πίσω, θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό, το οποίο βέβαια είναι ένα γνώριμο συναίσθημα πια.

O Εντι

Ναι, ο Εντυ είναι 30 κιλά. Ναι, είναι 3 χρονών και όχι κουτάβι. Ναι, έχει καλαζάρ και θέλει κάποια προσοχή παραπάνω. Και ναι, δεν έχουμε άλλη φιλοξενία για άλλο ζώο σε ανάγκη.

Και όσο τα ζώα, για τα οποία κάποτε βομβαρδιζόμασταν από μηνύματα για να τα σώσουμε, μένουν υγιή και έτοιμα για υιοθεσία στις διαθέσιμες φιλοξενίες μας, τόσο δε θα μπορούμε να βοηθάμε άλλα.

O Εντι

Ο ‘Εντυ λοιπόν, χρειάζεται φιλοξενία, ή σπίτι, ή κάποιον που να μας βοηθάει με έξοδά του.

Ο Έντυ σίγουρα δε χρειάζεται να γυρίσει στο 90. 

Εμείς χρειαζόμαστε εσάς γι αυτό. Αυτή είναι η αλήθεια. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Κοινοποίηση από τον τοίχο του Φιλοζωικού Συλλόγου Θήβας Αγ. Φραγκίσκος