Αίγιο: Ημέρα υιοθεσίας κουταβιών, το Σάββατο, από τα «Φιλαράκια»

PetFriendsΕκδηλώσεις, Πελοπόννησος Comments

Ημέρα υιοθεσίας κουταβιών διοργανώνει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου μετά τις 10 το πρωί στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Αιγιαλείας «Τα φιλαράκια». Πρόκειται για πανέμορφα και χαριτωμένα κουταβάκια που στην πλειοψηφία τους βρέθηκαν πεταμένα στο δρόμο, λες και ήταν σκουπίδια.

Σήμερα, με τις φροντίδες των μελών του συλλόγου, είναι καθαρά, εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα και ψάχνουν υπεύθυνους ‘γονείς’ για να τους δώσουν αγάπη και στοργή.

Όσοι ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν ένα κουταβάκι, θα πρέπει να ξέρουν πως αυτό θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, με δέσμευση από το σύλλογο πως θα στειρωθούν όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία και πως οι νέοι του ιδιοκτήτες θα πρέπει να αναλάβουν το τσιπάρισμά τους.

Αίγιο: Ημέρα υιοθεσίας κουταβιών, το Σάββατο, από τα "Φιλαράκια"

Κι επειδή η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει ράτσες και είδη, ταυτόχρονα θα γίνει συλλογή αγαθών για τους πρόσφυγες πολέμου που έρχονται στη χώρα μας. Όσοι θέλουν μπορούν να φέρνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, σαπούνια, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και πετσέτες, πάνες, μωρομάντηλα, βρεφικές τροφές και μωρουδιακά, χειμωνιάτικα ρούχα (ως επί το πλείστον μπουφάν), εσώρουχα και κάλτσες καινούργια, κουβέρτες, αδιάβροχα, sleeping bags, φάρμακα κι απορρυπαντικά, τα οποία θα αποσταλούν στα δίκτυα αλληλεγγύης προσφύγων.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Φιλοζωϊκού Συλλόγου «Τα Φιλαράκια» στo facebook.