Σκύλος περπάτησε 11 μίλια σε 2 μέρες για να επιστρέψει στη «μαμά» του

PetFriendsΑληθινές ιστορίες, Κόσμος Comments

Μερικές φορές τα σκυλιά απλά επιλέγουν τους ανθρώπους που θέλουν να μείνουν. Αυτό σίγουρα ισχύει για τον Χανκ, έναν σκύλο στο Μέμφις του Τενεσί, ο οποίος πέρασε δύο ημέρες στους δρόμους και περπάτησε 11 μίλια για να επιστρέψει στη γυναίκα που τον έσωσε από ένα καταφύγιο, μόλις λίγες ημέρες πριν.

Στις 22 Οκτωβρίου, η Ρέιτσελ Κάουφμαν, είδε μια φωτογραφία του Χανκ στο διαδίκτυο και αποφάσισε να τον υιοθετήσει για λίγες ημέρες, μέχρι να πάει σε ανάδοχη οικογένεια. Οι δυο τους έγιναν σύντομα φίλοι.

«Με ακολουθούσε παντού, παρατηρούσε τι έκανα» είπε η Κάουφμαν στους NYT. «Ήξερα ότι είχαμε αποκτήσει μεγάλο δέσιμο, αλλά δεν μπορούσα να προβλέψω μέχρι που θα έφτανε».

Σκύλος περπάτησε 11 μίλια σε 2 μέρες για να επιστρέψει στη «μαμά» του

Ο Χανκ μεταφέρθηκε σε άλλη ανάδοχη οικογένεια στις 30 Οκτωβρίου, αφού πέρασε έξι ημέρες στο σπίτι της Κάουφμαν , αλλά όταν βρήκε ευκαιρία, ξεκλείδωσε την πόρτα και εξαφανίστηκε.

Μαθαίνοντας την εξαφάνισή του, η Κάουφμαν έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook ότι ο Χανκ είχε εξαφανιστεί και ζητούσε από όποιον μπορούσε να βοηθήσει να βρεθεί.

Σκύλος περπάτησε 11 μίλια σε 2 μέρες για να επιστρέψει στη «μαμά» του

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε ήταν ότι το σκυλί ταξίδευε για να γυρίσει κοντά της…

Τελικά, δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του, ο Χανκ εμφανίστηκε στο σπίτι της. Η στιγμή της επανένωσής τους έχει καταγραφεί σε βίντεο και είναι τόσο συγκινητική…

«Ταξίδεψε 11 μίλια για να γυρίσει πίσω σε μένα», δήλωσε συγκινημένη η Kauffman στους NYT. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ταξίδεψε τόσο μακριά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα για να ξαναγυρίσει σε μένα».

skylos-epanenosi-1