Ο γάτος της έσωσε την ζωή!!

PetFriendsΑληθινές ιστορίες, Κόσμος Comments

Ο γάτος της έσωσε την ζωή!!

Ο Tom είναι ένα μικρό, ασπρόμαυρο γατί του δρόμου. Όταν ήταν μωρό, τον βρήκαν οι McKenzie έξω από την πόρτα τους, στη βροχή. Ο άντρας της δεν ήθελε να το κρατήσουν, αλλά η γυναίκα του το έκανε έτσι και αλλιώς και του έδωσε και λίγο φαγητό. Από τότε ζει μαζί τους.

Αλλά 20 χρόνια αργότερα θα είναι απίστευτα ευγνώμονες για αυτή τη μέρα!

 Ο γάτος της έσωσε την ζωή!!

Στη Sue αρέσει πολύ ο Tom, έτσι που είναι απόμακρος και ανεξάρτητος. Σπάνια θέλει επαφή με ανθρώπους. Μία μέρα όμως, άλλαξε εντελώς η συμπεριφορά του.

Τη μέρα εκείνη ακολουθούσε συνέχεια την 64χρονη παντού. Κάτι πολύ παράξενο έγινε όταν εκείνη έκατσε κάτω! Ο γάτος πήδηξε αμέσως πάνω της, χτυπώντας με τα πόδια του στον δεξί της ώμο και το λαιμό της, ενώ νιαούριζε.

 Ο γάτος της έσωσε την ζωή!!

Εκείνη άρχισε να αγχώνεται για το χνουδωτό της φίλο και τον πάει στον κτηνίατρο μετά από 2 εβδομάδες που είχε αυτή τη συμπεριφορά. Τελικά βρήκε ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα ο γάτος της. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να έχει αυτήν τη συμπεριφορά.

 Ο γάτος της έσωσε την ζωή!!

Αλλά μετά αρχίζει να προβληματίζεται. Μήπως προσπαθεί ο Tom να της δείξει κάτι; Ακουμπάει τον ώμο της και νιώθει έναν όγκο. Πάει στο γιατρό και τη στέλνει κατευθείαν στο νοσοκομείο. Εκεί, διαγνώστηκε με λέμφωμα του Hodgkin. Είχε όγκο στον ώμο της.

 Ο γάτος της έσωσε την ζωή!!

Χειρουργείται και πρέπει να περάσει από χημειοθεραπεία. Ένα χρόνο μετά ο καρκίνος έχει φύγει!

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Tom, αλλά πλέον αυτός δεν θέλει – έχει επιστρέψει στην παλιά, απόμακρη συμπεριφορά τους και με έχει αφήσει μόνη.»

 Ο γάτος της έσωσε την ζωή!!

Τα κατοικίδια είναι συχνά ολόκληρος ο κόσμος του ιδιοκτήτη τους. Αλλά ποιός μπορεί πει πως η γάτα του, του έσωσε τη ζωή;

Πηγή: amyntaioout.gr