Οι 5 πλουσιότερες γάτες στον κόσμο (pics)

PetFriendsΦωτογραφίες Comments

Θα σας στεναχωρήσουμε, αλλά το πιθανότερο είναι αυτές οι γάτες να βγάζουν περισσότερα χρήματα από εσάς.

Έχουν κερδίσει φήμη και χρήματα, είτε λόγω των αφεντικών τους,  είτε λόγω του διαδικτύου, είτε ακόμα και με κληρονομιά. Πάντως αυτές οι 5 γάτες πραγματικά βγάζουν και έχουν μια περιουσία και μάλιστα κάποιες εργάζονται κανονικά.

1.Choupette

η γάτα του Karl Lagerfeld

Είναι η γάτα του Karl Lagerfeld και σύμφωνα με το διάσημο μόδιστρο πέρυσι έβγαλε 3 εκατομμύρια δολάρια καθώς συνεργάστηκε στις καμπάνιες  γνωστής γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και εταιρειών καλλυντικών. Η γάτα έχει δύο υπηρέτριες που την φροντίζουν καθημερινά. Σύντομα θα αποκτήσει δικό της βιβλίο, αλλά και σειρά καλλυντικών.

2. Tardar Sauce

η «στραβωμένη γάτα» (grumpy)

Έγινε γνωστή μέσω διαδικτύου ως η «στραβωμένη γάτα» (grumpy) και αό το 2013 που πρωτοεμφανίστηκε στο διαδίκτυο έχει βγάλει περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια. Η γάτα έχει πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική ταινία, διαφημιστικά, ενώ έχει τη δική της σειρά προϊόντων κάθε είδους με την φάτσα της τυπωμένη πάνω τους.

3. Tomasso

Tomasso

Ένας Ιταλός κεραμιδόγατος που κρατούσε συντροφιά σε μια ζάμπλουτη χήρα την  Maria Assunta στην Ρώμη, χρίστηκε ως ο αποκλειστικός της κληρονόμος και μετά το θάνατο της χήρας το 2011 κληρονόμησε 13 εκατομμύρια δολάρια. Έχει κερδίσει μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Guinness.

4. Tara

Tara

Έγινε διάσημη μέσω διαδικτύου όταν σε ένα βίντεο εμφανίζεται να σώζει το παιδί της οικογένειας από επίθεση σκύλου. Η γάτα- ήρωας , όπως έχει γίνει γνωστή, σύμφωνα με την Washington Post κάθε χρόνο βγάζει περίπου 800. 000 δολάρια από τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Παράλληλα έχει βραβευτεί ως «ήρωας» από την πολιτεία της Καλιφόρνια και πληρώνεται για να κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε events.

5. Maru

Maru

O πιο διάσημος γάτος στην Ιαπωνία έχει δικό του κανάλι στο youtube που του αποφέρει περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο. Παράλληλα έχει έσοδα από DVDs και βιβλία με τις περιπέτειές του.