Σε αυτό το καταφύγιο ζώων όλα τα αδέσποτα βρήκαν σπίτι! (pics)

PetFriendsΔημοφιλέστερα, Κόσμος Comments

άδειο καταφύγιο ζώων

Αυτό που έζησαν όσοι δουλεύουν στο καταφύγιο ζώων Fort Wayne Animal Care and Control στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, είναι σίγουρα κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Για πρώτη φορά στα χρονικά τα κελιά που φιλοξενούν τα αδέσποτα ήταν όλα, μα όλα άδεια- και εκείνα για τους σκύλους αλλά κι εκείνα για τις γάτες.

Κι όχι δεν δραπέτευσαν. Υιοθετηθήκαν. Όλα ανεξαιρέτως.

«Πήγαν όλα σπίτι τους» σχολίασε χαρούμενος και συγκινημένος ένας υπάλληλος ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η συγκινητική ανάρτηση του Κέντρου στο Facebook συνοδεία φωτογραφιών για του λόγου το αληθές- «Πως είναι όταν όλα τα ζώα έχουν βρει σπίτι».

 

άδειο καταφύγιο ζώων

Την προηγούμενη εβδομάδα, το καταφύγιο στο πλαίσιο της Black Friday, έριξε την τιμή για υιοθεσία από τα 100 δολάρια στα 10, ελπίζοντας έτσι να προσελκύσει κόσμο που θα θελήσει να πάρει τα ζωάκια. Η ανταπόκριση ήταν άνευ προηγουμένου, αφού δεκάδες πολίτες έτρεξαν να πάρουν σκυλάκια και γατάκια.

«Δουλεύω εδώ 8 χρόνια και είναι η πρώτη φορά από όσο θυμάμαι που δεν έχουμε πλέον ούτε έναν αδέσποτο σκύλο διαθέσιμο προς υιοθεσία» λέει η Jodi Hamilton, ενώ να σημειωθεί πως λίγες μέρες μετά ανακοινώθηκε πως υιοθετήθηκαν και όλα τα γατιά που φιλοξενούνταν εκεί.

άδειο καταφύγιο ζώων

Ενδεχομένως, σε λίγο καιρό τα κελιά θα αρχίσουν να ξαναγεμίζουν με νέες φουρνιές αδέσποτων ζώων που θα στηθούν υπομονετικά πίσω από τα κάγκελα περιμένοντας εκείνον που ίσως κάποια μέρα έρθει για να τους αλλάξει τη ζωή.

άδειο καταφύγιο ζώων

Όπως και να έχει όμως, κάθε φορά που ένας σκύλος η μια γάτα από το κρύο κελί ενός καταφυγίου ξυπνούν το επόμενο πρωί στην αγκαλιά μιας νέας οικογένειας, ο κόσμος θα γίνεται λιγάκι καλύτερος…