Ο παιδοδοντίατρος που έχει για πολυτιμο βοηθό του έναν σκύλο!

PetFriendsΑληθινές ιστορίες, Κόσμος Comments

Ο οδοντίατρος που έχει ένα σκύλο για προσωπικό!

Στην περιοχή Γουίλιαμσβιλ, στη Νέα Υόρκη ο παιδοδοντίατρος, Δρ. Πολ Βάις χρησιμοποίησε το σκύλο ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ (Golden Retriever), Μπρουκ, για να μοιραστεί την κατευναστική αγάπη του, με τους ασθενείς του. Ο σκύλος έχει πιστοποιηθεί ως σκύλος θεραπείας και μετά την πιστοποίησή του, ο Μπρουκ έγινε το νεότερο μέλος της οδοντιατρικής κλινικής του Δρ Βάις!

Το 4 ετών Γκόλντεν Ριτρίβερ επισκέπτεται το οδοντιατρείο κάθε Πέμπτη για να παίξει με τα παιδιά και μερικές φορές για να τα βοηθήσει να ηρεμήσουν κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους.

Ο Δρ Βάις δήλωσε στη συνέντευξή του:

«Εάν ένα παιδί φοβάται να κάνουμε καθαρισμό στα δόντια του, ο Μπρουκ μπορεί να καθίσει δίπλα του κατά τη διάρκεια του ραντεβού και το παιδί, αν θέλει μπορεί να χαϊδεύει με το χέρι του το σκυλί «.

Ο Δρ Βάις ξεκίνησε την παιδιατρική οδοντιατρική γιατί απολαμβάνει τη χαλαρή ατμόσφαιρα του που του προσφέρει, όταν συνεργάζεται με τα παιδιά και επίσης, του αρέσει η ψυχολογική μετάβαση από μια καλή δουλειά. Δήλωσε:

» Η ικανοποίηση που παίρνω όταν μετατρέπω ένα νευρικό ή φοβισμένο παιδί σε κάποιον που είναι άνετα στο γραφείο ενός οδοντιάτρου είναι πραγματικά κάτι πολύ σπουδαίο! «

Και να μην ανησυχείτε! Η παρουσία του Μπρουκ δεν αποτελεί απειλή για την υγεία των ασθενών! Ο σκύλος έχει κάνει πάντα μπάνιο πριν από κάθε επίσκεψη και το γραφείο καθαρίζεται σχολαστικά όταν φεύγει. Οι ασθενείς και οι γονείς δηλώνουν εκ των προτέρων αν θέλουν ο Μπρουκ να παραβρίσκεται κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Ο Δρ Βάις λέει ότι ο σκύλος έχει παροτρύνει πολλούς ασθενείς, οι οποίοι ανυπομονούν να έρχονται στο ιατρείο τις Πέμπτες που ο Μπρουκ είναι εκεί!

Δε θα θέλατε κι εσείς να μοιραστείτε την καρέκλα του οδοντιάτρου σας με αυτό το γλυκό Γκόλντεν Ριτρίβερ;

Πηγή: toocute.gr