Η εφαρμογή που θα προσφέρει λαμπερό και υγιές χαμόγελο και στο σκυλάκι σου!

PetFriendsΕλλάδα, Φροντίδα σκύλου Comments

Η εφαρμογή που θα προσφέρει λαμπερό και υγιές χαμόγελο και στο σκυλάκι σου!

Αν νομίζεις ότι μόνο εσύ πρέπει να επισκέπτεσαι τον οδοντίατρο για να φροντίζεις τη στοματική σου υγιεινή και τα δοντάκια σου τότε κάνεις λάθος διότι την ίδια ακριβώς ανάγκη έχει και το αγαπημένο σου σκυλάκι!

Ναι, μπορεί μέχρι σήμερα να θεωρούσες ότι η ουλίτιδα είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί μόνο εσένα, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι βασανίζει και το κατοικίδιό σου και εσύ -άθελά σου- το αγνοείς! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι η Pedigree® έχει καθιερώσει εδώ και 10 χρόνια τον Μήνα Στοματικής Φροντίδας DentaStix™  με σκοπό να ευαισθητοποιήσει, να ενημερώσει και να κινητοποιήσει το κοινό σχετικά με τη στοματική φροντίδα των σκύλων!

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες ότι η Pedigree® δημιούργησε και ένα ξεχωριστό application που σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις έναν κτηνίατρο κοντά σου και να κλείσεις ραντεβού για έναν οδοντικό έλεγχο εντελώς δωρεάν!

Ναι, αυτό το app υπάρχει και επειδή εμείς το ανακαλύψαμε, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου μερικές σημαντικές πληροφορίες που κάθε φιλόζωη αξίζει να γνωρίζει!

Το σκυλάκι σου πονάει αλλά δεν μπορεί να στο πει!

Το πρώτο και σημαντικό στοιχείο που αξίζει να έχεις κατά νου είναι ότι 4 στους 5 σκύλους άνω των τριών ετών εμφανίζουν ουλίτιδα και οι ιδιοκτήτες είτε δεν το γνωρίζουν είτε δεν το θέτουν σαν προτεραιότητα στην επίσκεψη στον κτηνίατρο. Τι κι αν νιώθουν πόνο και ενόχληση στα δόντια; Τα αγαπημένα σου τετράποδα δεν μπορούν να μιλήσουν για να το πουν!

Όταν το παιχνίδι γίνεται πρόβλημα

Μην ξεχνάς ακόμη πως το στόμα είναι για τους σκύλους το βασικό σημείο επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον. Όταν, λοιπόν, ταλαιπωρούνται από ουλίτιδα δυσκολεύονται να κάνουν απλά πράγματα, όπως να μασήσουν ή να παίξουν με μία μπάλα! Ουλίτιδα, δηλαδή, σημαίνει -μεταξύ άλλων- λιγότερο παιχνίδι και λιγότερη χαρά για το κατοικίδιό σου!

Η εφαρμογή που θα προσφέρει λαμπερό και υγιές χαμόγελο και στο σκυλάκι σου!

Πώς θα καταλάβεις ότι το σκυλάκι σου έχει ουλίτιδα

Πώς θα εξακριβώσεις αν ο σκύλος σου έχει ουλίτιδα; Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης καθώς πρόκειται για μια «ύπουλη» ασθένεια η οποία ξεκινά χωρίς σημάδια και συμπτώματα. Ωστόσο, με το πέρασμα των ετών, καταστρέφει το στόμα του σκύλου και συνεπώς, την ποιότητα ζωής του.

Για να ελέγξεις αν ο σκύλος σου έχει ουλίτιδα δώσε προσοχή στα τρία παρακάτω στοιχεία:

-Δες αν έχει ερεθισμένα ούλα με τάση αιμορραγίας

-Πρόσεξε αν έχει κακή αναπνοή

-Παρατήρησέ τον προσεκτικά για να δεις αν έχει τυχόν αλλαγές στη συμπεριφορά ή αν έχει χάσει την όρεξη του για φαγητό

Αpplication για τη στοματική φροντίδα του σκύλου και δώρα; Ναι!

Επειδή τα πηγαίνεις καλά με την τεχνολογία, αξίζει να εμπιστευτείς την εφαρμογή της Pedigree για να βοηθήσεις το σκυλάκι σου να αποκτήσει μια υγιή στοματική κοιλότητα. Αρκεί ένα «κλικ» στη σελίδα της Pedigree στο facebook για να βρεις το app, να εντοπίσεις το πιο κοντινό συνεργαζόμενο κτηνιατρείο, να κλείσεις ραντεβού για δωρεάν στοματικό έλεγχο στον σκύλο σου και ανεβάζοντας μία φωτογραφία του σκύλου σου μετά από την επίσκεψή του στον κτηνίατρο, μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις Pedigree® Dentastix™ για έναν ολόκληρο χρόνο αλλά και έναν δωρεάν οδοντικό καθαρισμό για τον καλύτερο σου φίλο!

Χάρη στο μοναδικό σχήμα του Χ και την ειδική σύνθεσή του, το Pedigree® DentaStix™ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στη μείωση της πέτρας έως και κατά 80%. Το σκυλάκι σου θα το λατρέψει αφού είναι νόστιμο και απολαυστικό, ενώ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και λιπαρά.

Υγιές και λαμπερό χαμόγελο και για το σκυλάκι σου!