Αναστέλλει την λειτουργία της και η ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης!

PetFriendsΦιλοζωικά Comments

Αναστέλλει την λειτουργία της και η ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης!

Δυστυχώς η τραγική οικονομική κατάσταση πολλών φιλοζωικών οργανώσεων έχουν ως αποτέλεσμα να κλείνουν μία – μία. Αυτή τη φορά η μη κυβερνητική οργάνωση ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης αποφάσισε την αναστολή των περισσότερων λειτουργιών της μην μπορώντας ν’ ανταπεξέλθει στις υπέρογκες απαιτήσεις.

Με ανάρτηση τους στο Facebook γράφουν χαρακτηριστικά:

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Μείναμε ελάχιστοι πια και είμαστε πολύ κουρασμένοι όλοι. H MKO ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όριά της με τα περιστατικά διασώσεων καθημερινά, τα γατάκια που σώσαμε ή αναλάβαμε οικονομικά εξολοκλήρου, λόγω ανεργίας ή δυσχέρειας των πολιτών αλλά και των εθελοντών πλέον, τα γατάκια Συλλεκτών ή όσα βρήκαν και συνεχίζουν να βρίσκουν οι ίδιοι οι εθελοντές.
Δεν έχουμε καμιά δυνατότητα άλλης βοήθειας και σκεφτόμαστε σοβαρά να κλείσουμε.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

«Κλείνουμε» και ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΠΡΟΩΘΗΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ παρά μόνο για πολίτες που θα αναλάβουν τα έξοδα, στα πλαίσια της διαθεσιμότητας του 1 εθελοντή διασώστη, χρειάζεται να αδειάσουμε τα σπίτια φιλοξενίας και να ξεχρεώσουμε τους κτηνιάτρους που μας βοηθούν με τόσο κόπο. Δεν έχουμε καμμιά οικονομική βοήθεια από πουθενά, μόνοι μας κάνουμε ότι κάνουμε.

Αν βρήκατε γατάκι μας το στέλνετε σε φωτογραφία καλή στο e-mail μας thessalonikicatgroup@gmail.com με στοιχεία και το τηλέφωνο σας να το προωθήσουμε ως γατάκι πολιτών.

Μπορείτε να βοηθήσετε ως εθελοντές και με δωρεές στην σελίδα της ΓατοΟμάδας στο Facebook.