Γενικός καθαρισμός του Καταφυγίου στην Κομοτηνή την Κυριακή!

PetFriendsΦιλοζωικά Comments

Γενικός καθαρισμός του Καταφυγίου στην Κομοτηνή την Κυριακή!

Κάλεσμα σε εθελοντές ώστε να συμμετέχουν στον γενικό καθαρισμό του καταφυγίου αδέσποτων ζώων στην Κομοτηνή απηύθυνε ο φιλοζωικός σύλλογος της πόλης.

Στην ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά:

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο γενικό καθαρισμό του καταφυγίου μας!! Η κατάσταση όπως οι περισσότεροι από σας γνωρίζεται είναι πολύ άσχημη και δυσλειτουργική στο καταφύγιο της Φιλοζωικής, στο χώρο υπάρχουν μπάζα, αγκάθια, ξύλα και διάφορα άλλα αντικείμενα τα οποία είτε είναι επικίνδυνα για τα σκυλιά είτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή σκυλόσπιτων ή στεγάστρων.

Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να έρθουν να μας βοηθήσουν και να δουν τι κάνουμε καθημερινά και πόσο δύσκολο είναι να φροντίσεις τόσα πλασματάκια.

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα σκυλάκια μας από κοντά και τα βοηθήσετε να έχουν ένα χειμώνα προστατευμένα από το κρύο και να διασφαλίσετε οτι θα ζουν πλέον σε ένα ασφαλές γι αυτά περιβάλλον!

Μπορείτε να φέρετε μαζί σας:
γάντια, φτυάρια, τσάπες, ξύλα, καρφιά, πάσα είδους εργαλεία κατασκευής, νάιλον, χαλιά, κουβέρτες, παλέτες, πατάκια, στρώματα, σπιτάκια, ψαλίδια, και ότι άλλο φαντάζεστε ότι μπορεί να χρειαστεί εκείνη την μέρα!

Οδηγίες για να φτάσετε στο καταφύγιο στο τηλ 6948 587 887 (Έλενα)

Υ.Γ. Να φοράτε άνετα και παλαιά ρούχα, μπότες ή αθλητικά.