Μαζεύουν τα αδέσποτα παριστάνοντας τους υπάλληλους του δήμου!

PetFriendsΑνακοινώσεις, Καταγγελίες Comments

Μαζεύουν τα αδέσποτα παριστάνοντας τους υπάλληλους του δήμου!

Άγνωστοι με ένα βανάκι κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στο Ηράκλειο και παριστάνοντας τους υπάλληλους του δημοτικού κυνοκομείου μαζεύουν τα αδέσποτα σκυλιά με άγνωστες διαθέσεις.

Το Κυνοκομείο Ηρακλείου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΒΑΝΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΟΚΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΑΤΟΜΑ (ΑΝΔΡΕΣ) ΜΕ ΒΑΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΖΩΑ.

ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΝΕΛΕΞΑΝ ΜΙΑ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ.

Η ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΟΜΩΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΟΛΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΕΞΦΑΝΙΣΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΩΝΗ-ΜΑΓΑΡΑ
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε από πολίτες οι οποίοι φρόντιζαν αδεσποτάκια στις περιοχές τους, μας ενημέρωσαν ότι περνάει από τις γειτονιές ένα φορτηγάκι, ισχυρίζονται ότι είναι από το κυνοκομείο του Δήμου Ηρακλείου και περισυλλέγει αδέσποτα.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ Παρακαλούμε θερμά όποιος αντιληφθεί τέτοιες ενέργειες ας καλέσει στο γραφείο αδέσποτων (τα τηλέφωνα βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της σελίδας) , να κάνει την καταγγελία του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!»