Μαρκόπουλο: Συγκέντρωση για τον δολοφονημένο Μπιλ

PetFriendsΔιαμαρτυρίες Comments

Μαρκόπουλο: Συγκέντρωση για τον δολοφονημένο Μπιλ

Με το ποσό των 1.000 ευρώ επικήρυξαν φιλόζωοι του Μαρκόπουλου Αττικής τον δράστη που στις 7 Ιανουαρίου κακοποίησε μέχρι θανάτου ένα άρρωστο αδέσποτο σκύλο που είχε βρει καταφύγιο σε μια αυλή.

Το ζώο εντοπίστηκε πεθαμένο με δεμένα τα πόδια του με καλώδιο δίπλα από τους κάδους των σκουπιδιών στη διασταύρωση των οδών Γέγου και Κλιάτη κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Ο δράστης είχε μάλιστα κλείσει το στόμα του με το λουρί.

Στο σκυλί δεν έγινε νεκροψία καθώς το πτώμα του το μάζεψαν οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου και όχι οι αστυνομικοί, που όφειλαν να το μεταφέρουν ώστε να γίνει κτηνιατρική εξέταση για τη διαπίστωση των αιτιών θανάτου του.

Σύμφωνα με τη Φιλοζωική Ομάδα Μαρκόπουλου – Πόρτο Ράφτη το ζώο, που περιφερόταν αδέσποτο στην περιοχή, πριν από μέρες βρήκε καταφύγιο στην αυλή ενός σπιτιού η γυναίκα που το εντόπισε άνοιξε το γκαράζ της του έβαλε κουβέρτες, τροφή και νερό ώστε το σκυλί να ηρεμήσει και μόλις καταφέρουν οι φιλόζωοι να το πιάσουν θα το πάνε για θεραπεία.

Όμως σύμφωνα με το anatolikiattikinews, το ζώο εξαφανίστηκε και τελικά εντοπίστηκε νεκρό. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι κάνουν έκκληση σε όποιο είδε ή γνωρίζει τον δράστη να τον καταγγείλει στο Α.Τ. Μαρκόπουλου.

Γι’ αυτό τον λόγο διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρία την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Μαρκοπούλου.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με το έγκλημα οφείλει να το καταθέσει στην Αστυνομία ή να επικοινωνήσει με τη Φιλοζωική Ομάδα Μαρκόπουλου στα τηλέφωνα: 6972 803 099 και 6972 056 018.