Πραγματοποιήθηκε το 6ο FORUM Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς

PetFriendsΕκδηλώσειςLeave a Comment

Πραγματοποιήθηκε το 6ο FORUM Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς για 6η συνεχόμενη χρονιά το FORUM Κτηνιατρικής.

Όπως κάθε Άνοιξη, έτσι και πάλι, από τις 13 έως και τις 15 Μαρτίου 2015 διεξήχθει, αυτή τη φορά στην Αθήνα, το Κτηνιατρικό επιστημονικό γεγονός της χώρας.

Το 6ο FORUM πραγματοποιήθηκε στο μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο που διαθέτει η πόλη, τους χώρους της HELEXPO, με κεντρικό θέμα « Ο Χρόνιος Ασθενής: μια σύγχρονη πρόκληση».

Ταυτόχρονα διοργανώθηκαν δύο Προσυνεδριακά Σεμινάρια με θέματα «Εργαστήριο Ραμμάτων και Ραφών» και «Βασικές αρχές υπερηχοκαρδιογραφίας (επίπεδο 1) – πρακτική εξάσκηση», ενώ υπήρχε και Ενδοσυνεδριακή ημερίδα Δερματολογίας της Ε.Κ.Δ.Ε.

Πρωτοτυπώντας για μια ακόμη χρονιά, η ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. φιλοξένησε κτηνιάτρους και χορηγούς των κρατών της Βαλκανικής και Ανατολικής Μεσογείου (Rob Foale, G. Gandini κ.α.) εγκαινιάζοντας ένα πραγματικά διεθνές Κτηνιατρικό συνέδριο και ευελπιστώντας το FORUM να μετατραπεί σταδιακά σε επιστημονικό θεσμό της ευρύτερης περιοχής.

Τι είναι η ΕΛΕΚΖΣ;

Η Εταιρεία ιδρύθηκε στις αρχές του 2010, με σκοπό τη παροχή διαρκούς μεταπτυχιακής εκπαίδευσης (ΔΜΕ) υψηλού επιπέδου, στους Έλληνες Κτηνιάτρους που ασχολούνται με την Ιατρική των ζώων συντροφιάς (ΙΖΣ).

Από τον Απρίλιο του 2013 η ΕΛΕΚΖΣ διοικείται από το δεύτερο επταμελές εκλεγμένο Διοικητικό της Συμβούλιο.
Τα εγγεγραμμένα μέλη μας ξεπέρασαν τα 700 και υπάρχει διαρκής αυξητικός ρυθµός εγγραφής νέων µελών.