Άμεση βοήθεια χρειάζονται τα ζώα που διασώθηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα

PetFriendsΔιάσωση Comments

Άμεση βοήθεια χρειάζονται τα ζώα που διασώθηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα

Έκκληση για κάθε είδους βοήθεια απηύθυνε η ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης που διέσωσε ζώα από φλεγόμενο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.

Αναλυτικά:

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ. 5 ΖΩΑ ΚΑΙ 3 ΜΩΡΑ ΜΕ ΜΑΜΑ.

Είναι στον κτηνίατρο χρειάζονται περίθαλψη, 3 θα χρειαστούν εξετάσεις για μεταδιδόμενα νοσήματα (120 ευρώ θα κάνουν μόνο αυτά) για να μπορέσουν να φιλοξενηθούν με άλλα, ένα ή και παραπάνω θα χρειαστεί στείρωση και κατόπιν σπίτια φιλοξενίας.
Υπολογίζουμε ότι το ποσό θα ξεπεράσει τα 200 ευρώ και δώσαμε μόνο 50.

Επίσης υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν και άλλα ζώα σε άλλα σπίτια της κυρίας αυτής που μάζευε γάτες και είχε σώσει και από μας τον Κουνελίτσο Ντουπ κι ένα ακόμα και μετά μας απαγόρεψε να τα ελέγχουμε και εξαφανίστηκε. Είμαστε σε διαδικασία και για τα άλλα, θα χρειαστούμε ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Βοηθήστε τα

– οικονομικά στον κτηνίατρο Δασκαλόπουλο Νίκο, Καρακάση 6,
ή στην εθελόντρια που μαζεύει τα χρήματα για αυτό το περιστατικό 6937 236 446

– με φιλοξενίες ειδικά η μαμά με τα μωρά επείγει τρελά

[attachment=1854:tiafo.png]

Μας ειδοποίησαν άτομα ότι σπίτι κυρίας με πολλές γάτες και στο σπίτι και στο ισόγειο κατάστημα κάηκε με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τα ζώα. Όταν φτάσαμε η πυροσβεστική ασχολούνταν με την φωτιά, δυστυχώς μερικά ζώα πέθαναν, αλλά τρία ή τέσσερα κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι κι έτσι τα πιάσαμε για να τα σώσουμε.

Με τη βοήθεια της πυροσβεστικής και των εθελοντών φοιτητών κτηνιάτρων ανοίξαμε το κατάστημα και βγάλαμε τη μαμά με τα μωρά και ένα ακόμα ζώο, ενώ ένα διέφυγε εντυπωσιακά στη γειτονιά.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Πυροσβεστική για την καλή συνεργασία της και το ανακριτικό της τμήμα και τους πυροσβέστες που μας βοήθησαν.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους εθελοντές φοιτητές κτηνιατρικής που πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στα δυο ζώα από το σπίτι που ήταν σοκαρισμένα και χρειάζονταν άμεσο έλεγχο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Διευθυντή της μονάδας εφήβων ΑΧΕΠΑ που συνεργάστηκε αυτός και το προσωπικό του για να πιαστεί αύριο με τοποθετημένη παγίδα και το τρίτο γατάκι από το σπίτι.

Ευχαριστούμε πολύ τον κτηνίατρο Δασκαλόπουλο που τα δέχτηκε άμεσα εκεί θα πάει κι αυτό που ελπίζουμε να πιαστεί αύριο.

ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης

Για υιοθεσία ή Φιλοξενία: 6980 717 433 / 6979 780 445 (2-4μμ)

Για Οικονομική Βοήθεια 6937 236 446