Πτολεμαΐδα: Τεράστια επιτυχία στην πορεία φιλόζωων!

PetFriendsΔιαμαρτυρίες, Μακεδονία Comments

Πτολεμαΐδα: Τεράστια επιτυχία στην πορεία φιλόζωων!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πορεία φιλόζωων στην Πτολεμαΐδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του φιλοζωικού συλλόγου:

Μπροστά ο αδέσποτος σε επανένταξη, ΤΙΓΡΑΚΟΣ (ο οποίος γλίτωσε για 3η φορά τον θάνατο από φόλα) και πίσω εκατοντάδες πολίτες που δήλωσαν την αγανάκτηση τους για την μαζική εξόντωση αδέσποτων και δεσποζόμενων στην Πτολεμαΐδα από τις 27/5 έως και τις 3/6/15.

Η συγκέντρωση έγινε στην κεντρική πλατεία, μια σύντομη ενημέρωση για το πρόγραμμα και τα αιτήματα μας, από την αντιπρόεδρο του Φιλοζωικού συλλόγου κ. Κόρδα, η πορεία ξεκίνησε με κατεύθυνση το δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας κ. Ζαμανίδης και ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τα αδέσποτα κ. Βύρλιος ήταν εκεί και παρέλαβαν το ψήφισμα διαμαρτυρίας για την θανάτωση 45 και περισσοτέρων ζώων και την απαίτηση μας γαι την τήρηση του νόμου 4039/12 για διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Η πορεία προχώρησε προς το Α.Τ Πτολεμαΐδας μαζί με τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο, όπου κατατέθηκε στον αξιωματικό υπηρεσίας η συνολική καταγγελία κατά αγνώστων για την δηλητηρίαση δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς, σχηματίστηκε δικογραφία που εστάλη στον εισαγγελέα Κοζάνης.

Εκφράσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την αγανάκτηση μας για την δολοφονία των ζώων και το μήνυμα που στείλαμε προς τον Δήμο Εορδαίας, αλλά και στον δολοφόνο τόσων αθώων ψυχών ήταν σαφές : ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΖΩΜΕΝΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους εσάς για την στήριξη και συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας, το ΑΓΓΙΖΩΟ Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης που ήταν κοντά μας και την κ. Κατερίνα Δόδουρα, σύζυγο του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπιδη, γνωστή για την ευαισθησία της στα ζώα και την κ. Μαρία Πουτακίδη ενεργό εκλεγμένο μέλος του ΑΓΓΙΖΩΟ, σύζυγο του κ. Βαλαή, αντιδημάρχου οικονομικών του Δήμου Κοζάνης που φώναξαν μαζί μας υπέρ της προστασίας των ζώων και κατά της θανάτωσης τους με τον βάρβαρο τρόπο της δηλητηρίασης