Θεσσαλονίκη: Σάλος με τους φαρμακοποιούς που μπουγελώνουν σκύλο! (vid)

PetFriendsΘεσσαλονίκη, Κακοποίηση Comments

Θεσσαλονίκη: Σάλος με τους φαρμακοποιούς που μπουγελώνουν σκύλο! (vid)

Από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας φαρμακοποιός να μπουγελώνει ένα σκύλο, που κοιμόταν αμέριμνος έξω από το φαρμακείο του, στην πλατεία Μετεώρων, στη Θεσσαλονίκη.

Σε άλλη φωτογραφία εμφανίζεται μία γυναίκα να ρίχνει στον ίδιο σκύλο ένα ποτήρι με υγρό, πάλι έξω από το φαρμακείο.

Ο Απόστολος Πάτσας, ο φαρμακοποιός που απεικονίζεται να αδειάζει έναν κουβά πάνω στον ανυποψίαστο σκύλο, μιλά για το περιστατικό και εξηγεί τι συνέβη: “Αυτό έγινε πριν από ένα χρόνο, το περασμένο καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο σκυλί ερχόταν καθημερινά, γιατί ακριβώς δίπλα υπήρχε ένα θηλυκό. Κοιμόταν μπροστά στο φαρμακείο, στα σκαλοπάτια και αρκετοί πελάτες μου διαμαρτύρονταν ότι τους ενοχλούσε η παρουσία του, αν και ήταν ήρεμο.

Προσπάθησα να τον απομακρύνω, αλλά ήταν επίμονος. Κάποια στιγμή τον μπουγέλωσα με ένα κουβά νερό, ενώ και η γυναίκα μου του έριξε ένα ποτήρι νερό. Στο διαδίκτυο είδα ότι γράφουν πως του ρίξαμε καυτό καφέ και χλωρίνη. Αν είναι δυνατόν! Καλοκαίρι ήταν και τον έβρεξα.”

Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, με δεδομένο ότι το μόνο “έγκλημα” του σκύλου ήταν πως κοιμόταν έξω από το φαρμακείο του, ο Απ. Πάτσας απαντά: “Σίγουρα έχω μετανιώσει και αν διέπραξα αδίκημα ζητώ να τιμωρηθώ, αλλά για τον κουβά με νερό, όχι για χλωρίνη και άλλα τέτοια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα”.

Μάλιστα, όπως λέει, από χθες που δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του στο διαδίκτυο, δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα και αρκετοί πολίτες πηγαίνουν στο φαρμακείο του και του ζητούν το λόγο για αυτό που έκανε. “Δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε όλο το βράδυ. Στο φαρμακείο δεν πλησιάζει πελάτης. Σίγουρα έκανα λάθος, αλλά δεν έκανα και έγκλημα…” δηλώνει χαρακτηριστικά και μέσω του δικηγόρου του σκοπεύει να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

https://www.youtube.com/watch?v=UNXT8bPVSg4