Μαραζώνει σε κλουβί ο ‘Χάτσικο’ της Κομοτηνής…

PetFriendsΘράκη, Φιλοζωικά Comments

Μαραζώνει σε κλουβί ο ‘Χάτσικο’ της Κομοτηνής…

Ο σκυλάκος που περίμενε μάταια τον ιδιοκτήτη του ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μαραζώνει σε κλουβί στο κυνοκομείο Κομοτηνής.

Μπορεί να χαρακτηρίστηκε Χάτσικο* της Κομοτηνής και πολλοί άνθρωποι να συγκινήθηκαν με την πίστη του στον ιδιοκτήτη του αλλά τελικά κανείς δεν τον υιοθέτησε.

Ο σκυλάκος είχε βρεθεί ορφανός, τον Μάρτιο, όταν ο ιδιοκτήτης του έφυγε από τη ζωή. Άδικα ο σκύλος τον περίμενε, δίπλα στο αυτοκίνητό του. Ο άνθρωπος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Οι φιλόζωοι έκαναν αγώνα να τον εντοπίσουν, όταν ο σκύλος κάποια στιγμή αποφάσισε να εγκαταλείψει το πόστο του προκειμένου να πάει να ψάξει τον ιδιοκτήτη του στο κτήμα του.

Ακόμα και όταν τον βρήκαν, δεν ήταν εύκολο να τον πιάσουν αφού δεν εμπιστευόταν εύκολα αγνώστους. Ο πιστός σκύλος, φοβισμένος, προσπαθούσε να πηδήξει τον τοίχο και να μπει στο κτήμα, εκεί που ήξερε ότι θα έχει ασφάλεια.

Ο τρυφερός σκυλάκος ήταν ανεπιθύμητος από τους συγγενείς του θανόντος και η μόνη λύση ήταν να οδηγηθεί στο δημοτικό κυνοκομείο.

Πλέον, μετά από 3 μήνες, η κατάθλιψη φαίνεται στο βλέμμα του. Έχει μελαγχολήσει και αποζητά την αγάπη, έστω και αν δεν θα προέλθει, πιά, από τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη.

Αν θέλετε να υιοθετήσετε τον Έλληνα Χάτσικο καλέστε στα 6944-620.973 και 6948-587.887 μετά τις 16.00 μμ.