Επικοινωνιακό σόου από τον Μπέο για τα αδέσποτα

PetFriendsΘεσσαλία, Φιλοζωικά Comments

Επικοινωνιακό σόου από τον Μπέο για τα αδέσποτα

Ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου σήμερα από Αχ. Μπέο, ο οποίος «σέρνοντας» μαζί του επτά αδέσποτα σκυλιά μετέβη στις 10 το πρωί στο γραφείο της Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Βόλο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την καθυστέρηση έγκρισης του εντάλματος για την αγορά ζωοτροφών.

Η Επίτροπος ζήτησε να μείνουν τα σκυλιά έξω από το κτίριο, χαρακτηρίζοντας ανεπίτρεπτη την ενέργεια του Αχ. Μπέου. Έτσι, στο κτίριο πέρασε μόνο ο ίδιος και μετά από ολιγόλεπτη συνάντηση μεταξύ τους, ο Αχ. Μπέος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι από Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, αναγνωρίζοντας οτι η Επίτροπος κάνει τη δουλειά της σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τη νομοθεσία.

«Και η Επίτροπος ως ένα σημείο μπορεί κάπου να έχει δίκιο γιατί της δένουν τα χέρια οι Νόμοι και οι διατάξεις. Όμως αυτοί οι Νόμοι και οι διατάξεις οδήγησαν την χώρα στην εξαθλίωση, τη διαπλοκή και στα μεγαλύτερα σκάνδαλα», υποστήριξε.

Ο Αχ. Μπέος δήλωσε αγανακτισμένος από τις ενστάσεις της αντιπολίτευσης που δημιουργούν καθυστερήσεις και πρότεινε ειρωνικά να υιοθετηθούν τα αδέσποτα από τον Μ. Πατσιαντά, τον Αλ. Δούρα και άλλα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ενώ ο ίδιος θα πάρει 15, όπως είπε.